Магазин Медтехника Житомир

+38(063)804-77-36 

Viber: +38(098)171-27-72

0
Матрац протипролежневий з компресором, 200*90*6.5Матрац протипролежневий з компресором, 200*90*6.5   
   

Матрац протипролежневий з компресором, 200*90*6.5

Виріб італійської компанії призначений для профілактики і лікування пролежнів 1-2 ступеня. Рекомендовано до використання пацієнтам з важкими захворюваннями опорно-рухової та центральної нервової системи

1730 грн
Додати в побажання

  • Опис
  • Відгуки

Ідеальне рішення для лежачих хворих і всіх пацієнтів з порушенням опорно-рухової системи. Єдиний в Україні антипролежневый матрац, повністю вироблений в Італії на оригінальному обладнанні компанії Gi-emme. Найбільш безшумна модель у своєму класі за рахунок унікальної антивібраційної системи.

Показання до застосування

Ніздрюватий матрац GMA 5 з компресором італійського бренду попереджає утворення пролежнів у лежачих хворих, а також ефективно допомагає боротися з уже з'явилися проблемами застійного плану. Показаний при захворюваннях, які позбавляють людину можливості пересуватися самостійно і примушують весь час проводити в горизонтальному положенні:

  1. Порушення опорно-рухової системи.
  2. Захворювання центральної нервової системи.
  3. Соматичні захворювання тяжкого ступеня.
  4. Інші ситуації, тимчасово позбавляють можливості вільно переміщатися.
Функціональні особливості:

Матрац оснащений потужним компресором, в лічені хвилини створює тиск до 120 мм ртутного стовпа. Унікальна технологія дозволяє утримувати необхідний рівень тиску повітря, завдяки чому матрац не просідає, підтримуючи тіло хворого і виконуючи свої функції гранично довго. Компресор оснащений вібропоглинаючої системою, за рахунок чого рівень шуму падає в кілька разів. Таким чином, періодична підкачка повітря для підтримання пружності виробу не доставить дискомфорту навіть у нічний час.

Виріб розраховане для пацієнтів вагою до 110 кг. Граничний рівень навантаження – 120 кг

Переваги

  1. Доведена ефективність у боротьбі з пролежнями. Вже протягом першого тижня ви відчуєте зміни в кращу сторону. Купуючи в профілактичних цілях, ви можете бути впевнені в тому, що така проблема, як пролежні, обійде вас стороною.
  2. Потужний і тихий компресор. Підкачка повітря займає не більше 5 хвилин, при цьому рівень шуму гранично низький.
  3. Надовго зберігає пружність. Надійний клапан не дозволяє повітрю виходити з повітряних камер, завдяки чому матрац чудово виконує свої функції, підтримування рівень тиску повітря.
  4. Зручний у догляді. Поверхня виробу являє собою полотно ПВ, яке легко миється мильною водою і швидко сохне.
  5. 2-річна гарантія є запорукою високої якості продукції і дозволяє не турбуватися про непередбачені поломки з вини виробника.

Антипролежневая система складається з 2-х частин:

  • Матрац. Оснащений двома камерами, куди надходить повітря, а також надійним клапаном. Виготовлений з ПВХ. Перфорована поверхня забезпечує лікувально-профілактичний ефект. Розмір виробу – 200 х 90 х 6,5 див.
  • Аэрокомпрессор. Автоматично подає повітря, оптимальний цикл роботи - 12 хвилин. Оснащений антивібраційною системою для зниження рівня шуму. Створює тиск від 70 до 120 мм ртутного стовпа.
Рекомендації по експлуатації.

Перед початком використання уважно ознайомтеся з інструкцією. Переконайтеся в тому, що матрац не контактує з гострими предметами, здатними порушити його цілісність.

Постеліть ніздрюватий матрац поверх звичайного таким чином, щоб з'єднувальні трубки були в області ніг. Компресор необхідно встановити в безпосередній близькості: повісити на стіну або бічну сторону ліжка.

Не допускайте знаходження матраца під впливом прямих сонячних променів та інших джерел тепла.

Регулярно проводите санітарно-гігієнічну очистку вироби за допомогою неагресивних миючих засобів. Наприклад, ви можете використовувати звичайне мило. Ретельно змийте мильну воду і дайте виробу просохнути. Мийте виріб в надутому стані, зберігати матрац необхідно в здутому і акуратно складеному вигляді.

Рекомендації лікарів

Найбільший терапевтичний ефект досягається при правильному підборі рівня тиску. Щоб перевірити, проведіть пальцями між комірчастим і звичайним матрацом в області сідниць пацієнта. Якщо тиск підібрано правильно, то ви зможете провести двома пальцями з деяким зусиллям. Якщо пальці проходять занадто вільно, то слід зменшити тиск; якщо навпаки, не проходять, збільшіть тиск.

Характеристики:

  • Тип - ніздрюватий матрац.
  • Максимальне навантаження, кг - 120.
  • Гарантія, місяців - 24.
  • Матеріал - пластик.
  • Рівень тиску, мм. рт. ст. - 70 -120.
  • Розмір матраца, см - 200х90х6,5.
  • Оптимальний цикл подачі повітря, хв - 8-10.
  • Потужність компресора - 7 Вт.

Матраци виробляються в Італії компанією Gi-emme й відповідають всім Європейським стандартам якості і директивам безпеки виробу. Перевагами компанії є:

  • Матраци Gi-emme (Італія) мають сертифікацію МОЗ України та сертифікат якості ISO
  • Компанія лідер на ринку Італії з 1997 року
  • Широко представлені на ринку Західної та Східної Європи